start
pieter braaijweg 59   1114 AJ  Amsterdam - Duivendrecht   t 020 463 45 89

Kelderbouw

Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van nieuwe betonnen kelderbakken onder bestaande * huizen. Met betrekkelijk eenvoudige procedures en binnen een redelijk tijdsbestek kan hiermee voor u een behoorlijke ruimtewinst worden verkregen.

Soms gaat het alleen maar om het creƫren van een opslagruimte of er voor te zorgen dat er een droog klimaat onder het huis ontstaat, maar ook behoort het maken van een volwaardige woonruimte tot de mogelijkheden. Vaak wordt noodzakelijk funderingsherstel dan ook aangegrepen om een kelder onder de woning aan te leggen. In de regel levert dit een ruimtewinst van 50 tot 75 m2 op en met wat creatieve oplossingen en afhankelijk van uw situatie is het ook mogelijk om voor daglichttoetreding te zorgen. In de kelderbakconstructie kunnen, in betonnen uitsparingen, putten worden opgenomen waarin zogenaamde vuilwaterpompunits geplaatst worden. Deze worden aangesloten op het riool. Hierdoor is het mogelijk om ook in de kelder een toilet, badkamer of keuken aan te leggen.

*) Kijk voor kelderbouw buiten de bestaande bebouwing, bijvoorbeeld in uw tuin of als fundering voor een nieuwe garage, op www.kelderbouw.nl of neem contact met ons op voor een advies of offerte voor de oplossing in uw situatie.Kelderbouw bij betonnen ringfundering
vorige foto volgende foto

Kelderbouw bij houten fundering en metselwerk

Op verzoek is een uitgebreide referentielijst beschikbaar en kunnen in uitvoering zijnde - of uitgevoerde projecten worden bezocht om een beeld te krijgen van de werkzaamheden en de mogelijkheden.