start
pieter braaijweg 59   1114 AJ  Amsterdam - Duivendrecht   t 020 463 45 89

Van Os en Van den Berg: algemene aanneming en begeleiding

Van Os en Van den Berg werkt graag met specialisten die aan een half woord genoeg hebben. Zeker bij kelderbouw en funderingsherstel moet je er op kunnen vertrouwen dat je onderaannemers hun zaakjes even goed voor elkaar hebben als jij zelf. Zo werkt Van Os en Van den Berg graag met zijn vaste grondverzetbedrijf of sloper, met zijn vaste heier en vlechters en is het een goed gevoel dat metselaar, loodgieter, electriciƫn of kozijnbouwer prima en naadloos in de werkzaamheden zijn in te passen. Geen verrassingen tijdens de bouw of lang daarna, ook niet bij toelevering van meer specialistische zaken als een gegalvaniseerde koekoek voor lichttoetreding in uw nieuwe kelder.

Ook bij onze andere specialismen zoals vochtbestrijding d.m.v. coatings en injecteren en constructieve verbeteringen van beton en metselwerk d.m.v. injecteren of verlijmen is de afwerking vaak deel van de oplossing. Daarbij is de bijdrage van de stucadoor en de schilder voor ons en dus ook voor u een zekerheid.

Van Os en Van den Berg staat dan ook voor zijn planningen (en begroting) zodat u er ook zeker van kunt zijn dat door u geplande (vervolg)werkzaamheden of ingebruik- name op het afgesproken tijdstip en tegen de afgesproken prijs plaats zal vinden.